True
Zeg JA tegen een fris toilet!

Stel je voor: je bent net klaar met een lekkere hap in je favoriete restaurant. De deur van het toilet zwaait open en je heerlijke maaltijd komt weer naar boven door de vieze geur. Of je bent zenuwachtig voor je bezoek aan de tandarts, komt toe in de wachtzaal en gaat alvorens snel nog even naar het toilet. Net wanneer je denkt dat het niet erger kan, word je begroet door een toilet lucht die allesbehalve fris is…

Veel bedrijven en openbare plaatsen lijken dit belangrijke detail over het hoofd te zien. Vaak zijn dit net de plekken waarvan je verwacht dat alles piekfijn in orde is. Maar helaas, het tegendeel is vaak waar. In een wereld waar mond-tot-mondreclame en online beoordelingen domineren, kan een onaangename toilet ervaring negatieve gevolgen hebben voor de reputatie van je bedrijf. 

De impact van stinkende toiletten mag dus echt niet worden onderschat. Want wist je dat 97% van de mensen niet terugkeert naar een zaak met vieze toiletten? Bovendien waarschuwt 85% van de bezoekers vrienden en familie voor deze locaties. Dat blijkt uit onderzoek van Cannon Hygiene. Dit benadrukt nogmaals het belang van een fris toilet. Helaas is een verbouwing om een betere ventilatie en afzuiging te installeren behoorlijk kostelijk. 

De oplossing voor jouw toilet

Gelukkig bestaan er oplossingen voor een fris toilet. Denk maar aan wc-blokjes, luchtverfrissers, toiletparfums, geurstokjes,... Wat veel mensen zich echter niet realiseren is dat deze ‘oplossingen’ in veel gevallen slecht zijn voor het milieu. Bovendien werken ze slechts tijdelijk en zijn ze dus geen permanente oplossing voor vieze geurtjes. 

Hier komt de PURE-D om de hoek kijken. Deze revolutionaire toiletbril is dé oplossing voor vieze geuren op het toilet. Het is niet zomaar een toiletbril, hij is ontworpen om ongewenste geuren bij de bron op te zuigen en te verwijderen. Hoe dat kan? De PURE-D heeft een uniek afzuigsysteem dat vieze geuren elimineert. Dankzij een slimme sensor, die precies weet wanneer er actie nodig is, worden vieze geurtjes opgezogen. Deze geuren worden dan door een filter omgezet in frisse lucht. Zo blijft je toilet altijd fris, ongeacht wie er allemaal een bezoek aan het kleinste kamertje heeft gebracht.

 

 

Nooit meer stinkende toiletten

In een tijdperk waarin de ervaring van de klant allesbepalend is, biedt de PURE-D een effectieve oplossing. Door te investeren in deze technologie, verbeter je de algemene ervaring voor elke bezoeker of klant.

Het resultaat? Voortaan alleen nog maar tevreden klanten en bezoekers! Dus of je nu eigenaar bent van een bruisend café, een wachtkamer waar altijd een luchtje aan zit, of gewoon iemand die gelooft in het belang van een frisse neus, de tijd om te handelen is nu! Geef je klanten en bezoekers de ervaring die ze verdienen en laat die vieze wc-geuren voorgoed verleden tijd zijn. Kies voor fris, kies voor tevredenheid, kies voor de PURE-D.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag de sprong naar een frissere toekomst! 

ONTDEK DE PURE-D

in Blog

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.