True
5 manieren om die gênante geur op toilet tegen te gaan

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je gebruikt het toilet of de badkamer bij iemand anders thuis, op kantoor of in een openbare ruimte, en je schaamt je voor de geur die je achterlaat. Iedereen heeft een geur, maar dat maakt het niet minder gênant.

Dus wat doe je de volgende keer dat je je in deze situatie bevindt? Hier zijn enkele tips!

1. Tussentijds doorspoelen

Tussentijds doorspoelen is je beste vriend als het gaat om je nummer twee te doen. In principe spoel je elke keer dat je een plons hoort door om te voorkomen dat geuren zich verspreiden. Hoe sneller je bent, hoe minder geur.

2. Ventileer

Je kunt een raam open zetten of de afzuiging (ventilator) inschakelen en deze laten draaien nadat je bent vertrokken. Door lucht te laten circuleren, zal de geur niet meteen verdwijnen, maar het zal helpen.

3. Controleer je handtas

Misschien heb je iets in je handtas dat ook als luchtverfrisser kan dienen. Breng geparfumeerde handlotion aan op je handen en zwaai in de lucht. Je kunt het ook wat op het toilet spuiten. Of gebruik haarlak of parfum als luchtverfrisser. Niets bij in je handtas? Controleer dan de kasten in het toilet of badkamer die kunnen dienen, zoals vloeibare handzeep, bleekmiddel of shampoo. Wees wel voorzichtig als je bleekmiddel gebruikt, minder als een dop is genoeg en meng het zeker niet met ammoniak, anders produceer je een giftig gas. Je zou ook een lucifer kunnen aansteken, dit schijnt ook te helpen.

4. Geef een waarschuwing

Niets bij en geen PURE-D aanwezig? Ga dan gewoon rustig naar buiten en als er iemand staat te wachten, laat hem of haar dan weten dat hij of zij misschien nog wat langer wil wachten. Nogmaals, iedereen heeft een geur.

5. Installeer een PURE-D

Je voelde hem misschien al aankomen, maar de PURE-D is de beste oplossing tegen geur op het toilet. Gebruik het in eigen huis zodat je partner niet 10 minuten moet wachten nadat jij net bent geweest of maak je baas of collega er attent op dat er een eenvoudige oplossing tegen geur bestaat. Iedereen heeft een geur, maar je hoeft hem daarom niet te ruiken.

MEER OVER DE PURE-D

Clarico-Full Image

Bron/Source: theindusparent.com

in Blog

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.