True

Installatie PURE-D

 
 

Installation of PURE-D toilet seat step 1

1. Controleer de pasvorm

Gebruik de pasvorm-tool om te bepalen of de PURE-D op jouw toilet past. Positioneer de pasvorm-tool zodat hij mooi vooraan aansluit op jouw toilet en links en rechts mooi in het midden staat. De bevestigingsgaten van jouw toilet dienen zichtbaar te zijn in de hiervoor voorziene uitsparingen in de pasvorm-tool.

Installation of PURE-D toilet seat step 2

2. Bevestig het scharniersysteem

Duw de bevestigingspluggen in de bevestigingsgaten tot de kraag ervan gelijk komt met het toilet. Plaats de scharniervoetjes en draai de schroef in de bevestigingspluggen. Draai ze nog niet volledig aan zodat de scharniervoetjes nog verplaatst kunnen worden.

Installation of PURE-D toilet seat step 3

3. Positioneer het scharniersysteem

Plaats de pasvorm-tool met de voorziene gaten over de pinnen van de scharniervoetjes. Positioneer de pasvorm-tool zodat hij mooi vooraan aansluit op jouw toilet en links en rechts mooi in het midden staat. Draai de schroeven hierna stevig vast om de scharniervoetjes te fixeren en verwijder de pasvorm-tool. Pl aats de covertjes over de scharniervoetjes om alles te beschermen.

Installation of PURE-D toilet seat step 4

4. Installeer de PURE-D toiletbril

Dankzij het Quick-Release systeem dien je nu enkel nog de toiletbril op het scharniersysteem te klikken. Je kan de toiletbril terug los maken door de PURE-D open (rechtop) te zetten en de PURE-D omhoog te trekken.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.