True

Retourneren

Voldoet het product, ondanks alle inspanningen van onze kant, toch niet aan jouw wensen? Dan mag je dat uiteraard retourneren. Volgens de wet heeft elke consument binnen de 14 kalenderdagen na levering het recht af te zien van de aankoop van een product, zonder een betaling van een boete en zonder opgave van een motief.  DENCK verhoogt deze wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen naar 30 kalenderdagen na ontvangst van het product.

Indien je beroep wilt doen op het herroepingsrecht, kan je de goederen gratis terugzenden in de originele verpakking met gebruikmaking van de meegeleverde retoursticker. Wij nemen alleen producten in retour aan in originele, onbeschadigde en ongebruikte staat. Wat geretourneerd wordt, moet nog verkocht kunnen worden.

  1. Download het retourformulier en vul dit volledig in.

  2. Mail het retourformulier naar retour@denck.eu.

  3. Stop het ingevuld retourformulier samen met de artikelen in de doos en kleef het retourlabel dat je bij de levering hebt ontvangen op de doos. Heb je geen retourlabel meer? Stuur daar een mailtje naar retour@denck.eu

  4. Breng het pakje naar een postpunt in de buurt en geef het daar gratis af. Vraag een bewijs van afgifte en houd dit goed bij.

Zodra we de retourzending ontvangen, kijken we deze na. Als aan alle voorwaarden voldaan is, volgen we de retour voor je op. Je kan kiezen voor een omruiling, een tegoedbon of een terugbetaling. De terugbetaling gebeurt binnen de 10 werkdagen (afhankelijk van je financiële instelling) na controle van het artikel op dezelfde betaalwijze als dewelke je de bestelling hebt geplaatst.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.