True
Help, mijn toilet stinkt!

Mensen zijn gevoelig voor geuren. Wist je dat wanneer je een vieze geur ruikt, je vijf keer meer kans hebt op depressies of een slecht humeur? Het is daarom dus belangrijk om onaangename geuren weg te werken, ook in de kleinste kamer van je huis. 

Het toilet is een essentiële ruimte in huis. We gaan elk jaar maar liefst 2.500 keer naar het toilet. Reden genoeg om te zorgen dat de kleinste kamer een geurvrije oase is. We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt: het gevreesde moment dat je het toilet binnenstapt en BAM! De geur van een onvergetelijk toiletavontuur verwelkomt je. 

 

Schrappen van het boodschappenlijstje

Geen paniek, er bestaan allerlei frisse oplossingen voor jou. Alleen is het wel nuttig om even stil te staan bij de vraag of deze oplossingen allemaal wel zo duurzaam zijn. Ongeveer 2,4 procent van ons jaarlijks inkomen wordt gespendeerd aan schoonmaakmiddelen en andere producten om ons huis proper fris te houden. Dat komt neer op zo’n 850 euro per jaar. 

Veel mensen grijpen naar luchtverfrissers, maar is dat wel een slim idee? Wat veel mensen echter niet weten, is dat je door het gebruik van luchtverfrissers vervuilende stoffen in de lucht brengt. De geur mag dan wel lekker ruiken, maar luchtverfrissers bevatten schadelijke organische stoffen die slecht zijn voor je gezondheid. Bovendien worden geurtjes niet verwijderd, ze worden tijdelijk gemaskeerd.

 

Naast luchtverfrissers maken mensen vaak ook gebruik van geurkaarsen of -stokjes. We moeten je natuurlijk niet uitleggen waarom het geen goed idee is om een geurkaars heel de dag te laten branden zonder toezicht. Geurkaarsen en geurstokjes worden vaak ook gemaakt uit schadelijke chemicaliën en andere materialen die niet vriendelijk zijn voor het milieu. 

De meeste oplossingen op de markt zijn niet-duurzaam, schadelijk voor de gezondheid of riskant voor de veiligheid. Bovendien werken ze slechts tijdelijk. Het is dus goed om even stil te staan bij de manier waarop je de onaangename geuren uit je toilet bestrijdt. 

Onze mening?

Laat de PURE-D jouw kleinste kamer transformeren tot een geurvrij paradijs. Geen gedoe meer met tijdelijke oplossingen, maar een duurzame en blijvende upgrade voor al je toiletavonturen! Ontdek alles over de PURE-D op onze website: https://denck.eu/

in Blog

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.