True

Kantoor

Zoals vele start-ups ontstond DENCK in een kelder. Maar al vlug was het eerste idee te groot voor deze beperkte ruimte. Om te starten met de bouw van een test setup, de installatie van vier 3D-printers, een kantoorruimte voor medewerkers en tekenaars was een grotere locatie noodzakelijk. DENCK koos ervoor om zich te vestigen in een voormalig winkelpand op het KMO-terrein “Bosdel” omwille van de mogelijkheden die dit pand bood voor een bedrijf in opbouw qua flexibele invulling van ruimte.


Het kantoor biedt voldoende ruimte voor de brainstorm-sessies, het bedenken van innovatieve ideeën, het uittekenen en het uitwerken van PURE-D en andere nieuwe producten. Speel- en ademruimte voor een gemotiveerde ploeg mensen die geloven dat ze met de ontwikkeling van vernieuwende producten de wereld een stuk aangenamer kunnen maken.

Blijf op de hoogte van PURE-D

Wil je graag geïnformeerd worden over de verdere ontwikkeling van PURE-D , of heb je zelfs interesse om dit product te testen of te bestellen wanneer het op de markt komt? Laat het dan gerust even aan ons weten. Schrijf je in op de DENCK-nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.

 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.